Omdat we oprecht geloven dat je sociale zekerheid volledig kunt beheersen

Virta is van toegevoegde waarde voor werkgevers, adviseurs en verzekeraars.
Werkgevers
Virta biedt een integrale oplossing voor de sociale zekerheidstaken van de werkgever. Waardoor de kosten lager zijn, het financiële risico wordt beperkt en de werkgever volledig wordt ontzorgd op de uitvoering van de wetgeving.
Adviseur

Virta ondersteunt de adviseur bij zijn dienstverlening aan werkgevers op het terrein van sociale zekerheid. Onder andere door het integrale platform HRControlNet krijgt de adviseur inzicht in de klantprofielen waarmee hij zijn toegevoegde waarde vergroot.


Verzekeraar
Door de inzet van de unieke software HRControlNet biedt Virta verzekeraars betere data ten behoeve van risico-inschatting, administratieve ondersteuning en inzicht in de portefeuille. Met als gevolg dat het rendement zal verbeteren en gelijktijdig voldaan wordt aan alle wettelijke vereisten.

Partnerships om werkgevers te ondersteunen bij uitvoering sociale zekerheid

Virta Academy

Het vakgebied van inkomensverzekeringen, advisering en dienstverlening verandert in een extreem hoog tempo. Voortdurende wetswijzigingen en (politieke) opinies maken klantcontacten extra uitdagend. Hoewel er wettelijke kaders en bijbehorende beleidsvormen bestaan, is lang niet altijd bekend in welke mate er door een organisatie zelf binnen of buiten de lijntjes wordt gekleurd. Niet alleen het maken van de analyses, maar ook de daarover te voeren gesprekken zijn voor iedere adviseur een uitdaging. De oude relatief eenvoudige productuitleg biedt onvoldoende basis, waardoor er een sterk groeiende vraag naar een stevige samenhang van kennis (van bijvoorbeeld wetgeving) en bijzondere vaardigheden ontstaat.

Op het gebied van Riskmanagement Sociale Zekerheid zijn er niet veel aanbieders die beide takken van sport beheersen. Daarom heeft Virta de Virta Academy met Cylin, CS Opleidingen en Robidus als samenwerkingspartners vormgegeven om in de toekomst alle disciplines te gaan verzorgen.