Wij geloven oprecht dat je sociale zekerheid volledig kunt beheersen

Verzekeraars en toezichthouders stellen steeds strengere eisen aan risicomanagement, datakwaliteit en bescherming van privacygevoelige informatie. Hierdoor kunnen alleen innovatieve organisaties van enige omvang voldoen aan de eisen.

Virta gelooft dat sociale zekerheid beheersbaar is vanuit een integrale aanpak. Onze ambitie is om de meest gewaardeerde serviceprovider van Nederland te zijn. Daarom inspireren en faciliteren wij adviseurs op het gebied van sociale zekerheid door specialistische ondersteuning te bieden.

Deze ondersteuning is gericht op het beheersen van de financiële risico’s van het in dienst hebben van personeel. Met als uiteindelijk resultaat dat de kosten voor de werkgever lager worden. Daarnaast vergroot de adviseur hierdoor zijn toegevoegde waarde bij de verkoop van inkomensverzekeringen aan werkgevers.

Integrale aanpak

Wat wij doen in samenwerking met adviseurs:

  • Het aanbieden van financieringsoplossingen voor werkgevers.
  • Organisaties ondersteuning bieden bij de uitvoer en hun verplichtingen op het gebied van verzuim, Ziektewet en WIA.
  • Werkgevers administratief volledig ontzorgen op het gebied van sociale zekerheid, met behulp van de software HRControlNet. 
Meer weten of kennismaken?
Mirella RutteConsultant Sociale Zekerheid

Wat kunt u van Virta verwachten?

Onze kernwaarden

Check

Wij zijn toegewijd aan het duurzaam managen van de waardeketen in de sociale zekerheid, zodat andere werkgevers ook in de toekomst hun sociale zekerheidsrisico's optimaal kunnen beheersen.

Check

In een markt waar veranderen de norm is, zijn wij uiteraard een organisatie die snel meebeweegt, openstaat voor innovaties en altijd oplossingen biedt.

Check

Wij zetten ons maximaal in om adviseurs te inspireren. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op hun verantwoordelijkheid als specialistisch adviseur sociale zekerheid richting de werkgever.

Neem contact op